IMMERGAS AVIO 24 ErP

Výrobca: IMMERGAS
Kód produktu: 3.024935
Dostupnosť: Skladom
1 362,00€
Bez DPH: 1 135,00€

IMMERGAS

AVIO 24 ErP

Maximálny tepelný výkon:

23,7 kW

Minimálny tepelný výkon

9,5 kW

Rozmery (VxŠxH)

900 x 580 x 380

Typ

so zabudovaným 45 l zásobníkom TÚV

Špecifický prietok TÚV počas prvých 10 min (∆t 30°C):

13,5 l/min

Maximálny prietok TÚV pri nepretržitom odbere (∆t 30°C):

11,3 l/min

Tradičný závesný kotol so zabudovaným 45 litrovým zásobníkom TÚV do komína.
AVIO 24 ErP je typ kotla s otvorenou spaľovacou komorou s odvodom spalín do komína, jeho výkon je 24 kW. Je vybavený elektronikou novej generácie, ktorá poskytuje ten najlepší výkon vo všetkých situáciách. Elektronika umožňuje ku kotlu pripojiť priestorové modulačné regulátory CRD alebo CAR s vonkajšou sondou, ktoré pomáhajú dosiahnuť maximálny teplotný komfort v domácnosti. Ovládací panel na kotly je vybavený otočnými ovládačmi pre jednoduché nastavenie teplôt, zatiaľ LED displej poskytuje užívateľovi rýchle a jednoduché informácie o funkciách kotla.
45 litrový zabudovaný zásobník TÚV je vyrobený z antikora a jeho objem garantuje produkciu dostatočného množstva teplej vody aj pri súčasných odberoch na viacerých miestach. Jeho kompaktné rozmery umožňujú jednoduchú inštaláciu ako pri nových inštaláciách tak aj pri inštalácii už do existujúcich systémov.
Kotly AVIO 24 vyhovujú podmienkam ErP.


POZOR!
Podľa nového Nariadenia Komisie (EÚ) č. 813/2013, pre kotly typu B1 od 26. septembra 2015 platí:
Tento kotol s prirodzeným ťahom je určený na pripojenie len na dymovod, ktorý je spoločný pre viaceré byty v existujúcich budovách a ktorý odvádza spaliny von z miestnosti, v ktorej sa nachádza kotol. Spaľovací vzduch čerpá priamo z miestnosti a obsahuje stabilizačnú komínovú klapku. V dôsledku nižšej účinnosti sa treba vyhýbať akémukoľvek inému využívaniu tohto kotla; takéto využívanie by malo za následok vyššiu spotrebu energie a vyššie prevádzkové náklady.“